Download WordPress Themes and plugins.
Free Download Nulled WordPress Themes and plugins.
iedadecor JOLLY-IDEA

 Despre Noi

JOLLY-IDEA SRL  este o societate  infiintata in Romania in  anul 1999

Gianni Zuccolo

Idea Decor

Idea Decor ofera  servicii complete profesionale in domeniul de finisaje decorative si pardoseli decorative aplicate de artizan specializat. Colaboram cu arhitecti si designeri de interior cu referinte remarcabile atat in tara cat si in strainatate. Realizam finisaje decorative unice si originale care ne definesc.

Cu o experienta de peste 30 de ani in finisaje decorative de interior va garantam realizarea perfecta a finisajului in functie de dorintele si nevoile dumneavoastra. Suntem mereu informati si la pas cu tendintele actuale oferindu-va consiliere  in gasirea solutiilor potrivite spatiului ,exigentelor si bugetului alocat.

Va doriti o schimbare sau sa reimprospatati, vreti in  stil clasic sau contemporan personalizat si de durata? Echipa noastra trateaza cu maxima atentie fiecare proiect.

CONTACTEAZA-NE

idea decor

maestrul artizan decorator

Tehnicile marilor maestri

Reprezentata de maestrul artizan decorator dl Gianni Zuccolo, care folosind tehnica marilor maestri din secolele trecute, imbinata cu materiale vechi si noi de cea mai buna calitate, care se adapteaza la orice tip de exigenta, ii permit sa ofere cu succes servicii de cea mai inalta calitate oferite tuturor clientilor.

Comunicarea deschisa si eficienta, solutiile personalizate, calitatea executiilor, pasiunea si entuziasmul pentru profesia de artizan decorator precum si capacitatea de a fi in permanenta la curent cu noile tendinte sunt principalele calitati ale d-lui Gianni Zuccolo care poate transforma un perete banal in unul plin de culoare si personalitate.

PORTOFOLIU LUCRARI

Download WordPress Themes Nulled and plugins.